26-årige Daniel Henderson från Eskilstuna är nästa förare in i truppen!

Pressrelease Västervik Speedway

26-årige Daniel Henderson från Eskilstuna är nästa förare in i truppen.

Daniel representerade Piraterna i Elitserien och Griparna i Allsvenskan 2017.
Han fick känna på Elitserietempot första halvan av säsongen i Piraterna då han körde 5 matcher utan att riktigt få till det däremot den senare halvan av säsongen fungerade det riktigt bra för Daniel i Allsvenskan för Griparna.

”En tuffing som hade en kort men framgångsrik karriär i Isracingen men släppte det och började full satsning på Speedwayen till 2017. Daniel är mycket professionell förare med bra maskinmaterial och sitter också på den kvalitet som många andra förare i truppen besitter, nämligen att han är stenhård på banan. Han kommer i första hand ta upp kampen om 7:e platsen i laget och också höja standarden på våra träningar. Det är med glädje vi välkomnar Daniel till Västervik Speedway då det finns sparkapital att hämta, säger Sportchefen Morgan Andersson”

”En grym utmaning för mig att få chansen att ta en plats i Västerviks Elitserielag och få utvecklas på en bana som enligt mig är en av Sveriges bästa. Jag känner också Morgan sedan många år tillbaka och blev jätteglad när jag fick förfrågan av Västervik Speedway”

Daniel Henderson får ett ingångssnitt på 0,500.

Foto: Anna-Karin Nilsson

DSC_0065 (3)

Våra samarbetspartners