Pressrelease Philip fortsätter i Västervik 2019

Gotlänningen Philip Olofsson är siste förare in i 2019 års trupp och kommer nu att göra sin tredje raka säsong i Västervik Speedway. Han började sin karriär i Bysarna och kom till Västervik som 250cc-förare och tog förra säsongen steget upp till 500cc. Philip var ordinarie i klubbens Division 1-lag som slutade på tredje plats i serien. Han kommer vara en av förarna som konkurrerar om 0,500-platsen i laget nästa år.

”Philip har gjort sin första 500cc-säsong med bravur och utvecklas hela tiden. De har det lite mer omständigt än många andra då det blivit ett antal resor från Gotland till fastlandet, speciellt för pappa Peter med cyklarna då Philip studerar i Oskarshamn. Den professionella inställningen hela teamet har för att ge Philip de bästa verktygen för att lyckas i sporten värmer i hjärtat och jag är mycket glad att vi får medverka i hans fortsatta utveckling ” säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Anledningen till att jag stannar i Västervik är att jag känner trygghet och trivsel i klubben. Ser också en stor möjlighet att utvecklas här och ta nästa steg inom min speedway. Jag ser fram emot att få representera Västervik Speedway och kommer slåss med andra förare om den sista platsen i startsjuan.” säger Philip.

Philip får ingångssnittet 0,500

 

po_h (2)

Våra samarbetspartners