• Huvudpartners

Tisdag Tis 6 Juli Jul
Torsdag Tor 8 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Torsdag Tor 29 Juli Jul
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Tisdag Tis 28 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep

PRESSRELEASE!

10 november 2021 12:00
Truppen 2022

JAIMON LIDSEY KLAR FÖR FORTSÄTTNING I VÄSTERVIK SPEEDWAY


22-årige Jaimon Lidsey kom till Västervik inför säsongen 2021. Den gångna säsongen var hans första som senior efter att ha avslutat juniortiden på bästa sätt genom att bli juniorvärldsmästare. Lidsey körde nio matcher för oss den gångna säsongen med ett snitt på 1.489 poäng per heat. Vi är idag glada att kunna meddela att han skrivit på för en fortsättning i klubben. Utöver Västervik så körde Lidsey för Leszno i den polska högsta ligan och Rawicz i den polska tredjeligan 2021.

”Första året i Sverige för Jaimon började mycket bra och han visade stora kvalitéer som resulterade i en bra poängskörd. Tyvärr så var han inblandad i en olycka i mitten av säsongen under en tävling i Daugavpils som gjorde att han var borta från speedwayen under en hel månad. Han hittade inte riktigt tillbaka till den formen han hade innan olyckan var framme men visade att när allt är på plats så finns det stor potential i den unga australiensaren. Det var inga tvivel från vår sida att förnya avtalet och vi är mycket glada att det var ömsesidigt”, säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag ser verkligen fram emot att vara tillbaka i Västervik Speedways färger 2022. Jag är tacksam mot klubben att jag fick chansen att börja köra i Sverige och jag har trivts utmärkt under året och även haft mycket roligt då vi har haft en härlig atmosfär i och runt laget. Säsongen var lite upp och ner för min del men jag lyckades att prestera några riktigt bra tävlingar för Västervik och jag jobbar hårt för att det ska bli många flera nästa säsong. Vill avsluta med att önska alla i klubben, sponsorer, fans och lagkamrater en bra vinter så ses vi till säsongsstarten”, säger Jaimon Lidsey.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022

Artem Laguta 2.479

Bartosz Smektała 1.954

Viktor Kulakov 1.875

Jaimon Lidsey 1.489

Mads Hansen 1.455

Anton Karlsson 0.500

Noel Wahlqvist 0.500