• Huvudpartners

Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

PRESSRELEASE

23 december 2022 12:00
TRUPPEN 2023

Två nya förare ansluter till truppen!


Idag har vi glädjen att presentera ytterligare två förare till 2023 års trupp.

Det är Alexander Liljekvist 29 år från Avesta och Oscar Holstensson 21 år från Norrköping.

Alexander körde under säsongen 2022 fem matcher i Bauhausligan för Piraterna och representerade även Griparna i Allsvenskan, vilket han också kommer att göra nästkommande säsong.

Oscar som tyvärr var skadad under delar av säsongen hann med att köra 8 matcher i Allsvenskan för Vargarna där han kommer fortsätta att köra 2023. Både Alexander och Oscar får ingångssnittet 0,500.

”Det känns bra att vi breddat truppen med ytterligare två förare och det ska bli intressant att se om vi kan få dessa grabbar att ta ett steg till i sina karriärer. Det blir samtidigt större konkurrens, speciellt om en av reservplatserna och kvaliteten på träningarna blir bättre om vi har en bred trupp. Jag både tror och hoppas att Alexander och Oscar ska utvecklas i rätt riktning”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Jag behövde inte lång betänketid när Morgan kontaktade mig. En proffsig klubb på alla sätt som jag hoppas kan hjälpa mig att utvecklas som förare. Jag har tydligt fått veta vad som gäller under säsongen redan nu vilket är något jag uppskattar”, säger Alexander Liljekvist.

”Jag ser verkligen fram emot att få chansen att representera Västervik i Bauhausligan även att jag vet att konkurrensen är mycket tuff. Det ska bli riktigt roligt och spännande så jag ser verkligen fram emot 2023 och förhoppningsvis med en positiv utveckling som förare”, säger Oscar Holstensson.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023