• Huvudpartners

Tisdag Tis 24 Maj Maj
Tisdag Tis 31 Maj Maj
Torsdag Tor 2 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Torsdag Tor 14 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Torsdag Tor 4 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

PRESSRELEASE

9 november 2022 12:00
TRUPPEN 2023

David Bellego ansluter till Västervik Speedway!


Idag har vi glädjen att presentera det tredje nyförvärvet till Truppen 2023 och det är den 29-årige fransmannen David Bellego. Han kommer närmast från Indianerna Kumla men har även tidigare representerat Masarna Avesta i Bauhaus-ligan. Han har också under året kört för Leszno i Polska Extraliga och kvalificerade sig även till årets SEC-serie där han slutade på 13:e plats. David får ett ingångssnitt i Bauhaus-ligan nästa säsong på 1,368.

”Jag har följt David under de senaste åren och jag vet att det är en mycket kapabel förare som är professionell i allt han gör. Han har nu avverkat några säsonger i Sverige och känner till samtliga banor i ligan så jag tror och hoppas på att vi kan få i gång David till de prestationer han gjort tidigare, speciellt under 2021. Jag är mycket glad över att David valde vårt koncept och med sin personlighet kommer han att passa utmärkt in i gruppen”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Verkligen glad att få chansen att representera Västervik 2023. Morgan var den första personen att kontakta mig angående körning i Sverige. Av olika anledningar har vi inte kommit till något avslut så jag ser mycket fram emot att köra för klubben nästa år. Varje gång det är dags att tävla i Västervik så har jag alltid haft en bra känsla då det är en underbar bana som alltid är bra preparerad och inbjuder till bra racing. Laget ser mycket intressant ut på papperet, jag ser verkligen fram emot nästa års utmaningar och jag ska göra allt jag kan för att vi ska vara med att tävla om medaljerna”, säger David Bellego.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023