• Huvudpartners

Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

PRESSRELEASE

15 november 2022 12:00
TRUPPEN 2023

JACK HOLDER ÅTERVÄNDER TILL VÄSTERVIK SPEEDWAY!


Idag har vi glädjen att presentera det femte nyförvärvet till truppen 2023 och det är ingen mindre än 26-årige australiensaren Jack Holder. Han representerade Västervik under 2019 och var även inskriven i truppen 2020 utan att göra några tävlingar då pandemin satte stopp för hans medverkande. Under innevarande säsong har han representerat Sheffield i engelska ligan och Torun i polska extraliga där han för övrigt får ny klubbadress nästa år då han kommer representera regerande mästarna Lublin. Jack har under 2022 kört sin första säsong i Grand Prix-serien där han slutade på 12:e plats och genom en tredje plats i SGP Challenge i Glasgow kvalificerade han sig för ytterligare en säsong i speedwayens finrum. Utöver detta hann han även med att bli världsmästare då han var en del i det australiensiska laget som vann Speedway of Nations. Jack får ett ingångssnitt i Bauhaus-ligan nästa säsong på 1,571.

”Känns mycket bra att ha Jack tillbaka även om upplägget är baserat på en typ av back up-plats. Han kommer köra i två ligor utöver Sverige och GP-serien så uppgörelsen med Jack är att vi kommer titta över hur schemat ligger och i första hand hitta tillräckligt med tävlingar så vi kan använda Jack till ett eventuellt slutspel om det behövs, för det krävs att man kört minst 12 heat i grundserien”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Jag är mycket glad över att vara tillbaka i Västervik, det var några år sedan. Men nu är jag tillbaka och jag ser verkligen fram emot 2023 och att hjälpa klubben till att vinna medaljer av de ädlare valörerna. Vi ses till våren”, säger Jack Holder.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023