• Ligasponsorer

Tisdag Tis 25 Juni Jun
Torsdag Tor 27 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Torsdag Tor 4 Juli Jul
Tisdag Tis 9 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 5 Maj Maj
Tisdag Tis 12 Maj Maj
Tisdag Tis 19 Maj Maj
Tisdag Tis 2 Juni Jun
Tisdag Tis 9 Juni Jun
Tisdag Tis 16 Juni Jun
Tisdag Tis 23 Juni Jun
Tisdag Tis 30 Juni Jun
Tisdag Tis 7 Juli Jul
Torsdag Tor 9 Juli Jul
Tisdag Tis 14 Juli Jul
Tisdag Tis 28 Juli Jul
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug

Truppen 2020!

30 september 2019 14:00

Pressrelease Anton Karlsson klar för 2020 och 2021!


Anton Karlsson klar för 2020 och 2021!

Vi kan med stor glädje idag meddela att en förare från de egna leden väljer att fortsätta sin utveckling i sporten tillsammans med Västervik Speedway. Det är ingen mindre än Anton Karlsson som tecknat ett avtal som sträcker sig över 2 år. Anton visade under säsongen upp en mycket bra körning i Elitserien och körde till sig ett snitt på 0.754. Han hade också stor framgång under årets Junior-SM som resulterade i en bronsmedalj trots att han hade sviter från några krascher under slutspelet.

"Ska bli mycket intressant att följa Anton de kommande säsongerna då han hela tiden tar steg i sin utveckling och är helt klart en stabilare förare nu än han var när säsongen började. Vad jag också är imponerad av är den professionella inställning han har att hela tiden bli bättre och med det investera i maskinmaterial för att kunna hävda sig mot förarna i världseliten. Jag har aldrig tvekat på att Anton inte har psyke till att bli framgångsrik men det han visade efter den kraftiga kraschen på Hejla Arena under kvartsfinalen bevisar återigen att han har de bitarna i sig som är ett måste. Ser med tillförsikt fram emot att se hur långt han kan ta sig de två sista åren som junior", säger sportchefen Morgan Andersson.

"Jag är glad över att ha skrivit på för Västervik ytterligare 2 år. Klubben och allt runt omkring har fungerat väldigt bra och jag har trivts utmärkt. Jag hoppas att det kommer bli två framgångsrika år för både mig och klubben. Min utveckling har hela tiden gått stadigt uppåt och jag kommer att jobba stenhårt i vinter för att vara så väl förberedd för nästa säsong som möjligt." säger Anton Karlsson.

Anton får ett ingångssnitt på 0.500 då samtliga svenska juniorer får det reducerat om de kör till sig ett högre snitt än 0.500 föregående säsong.

Truppen 2020: Bartosz Smektala Snitt: 1,571 Jack Holder Snitt: 1,771 Anton Karlsson Snitt: 0,500