• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Pressrelease Västervik Speedway förändrar i truppen!

26 maj 2023 18:00
Pressmeddelande

Västervik väljer att utnyttja sitt andra transferkort vilket innebär att David Bellego ersätts med 29-årige Mikkel Michelsen från Danmark.


Västervik väljer att utnyttja sitt andra transferkort vilket innebär att David Bellego ersätts med 29-årige Mikkel Michelsen från Danmark. Han har inte kört i svenska ligan sedan 2019 då han representerade Piraterna från Motala. Mikkel kör i Grand Prix-serien och är även klar för deltävlingarna i SEC-serien. Utöver det representerar han Czestochowa i polska Ekstraliga och Slangerup i den danska ligan.

”Vi jobbar på bakom kulisserna för att hitta lösningar på de skadeproblem vi har och det är både kortsiktiga och långsiktiga lösningar. Mikkel och jag hade diskussioner i höstas angående en full säsong i Sverige som tyvärr inte gick att genomföra men samtidigt sade Mikkel att vi kunde höra av oss om det var problem under säsongen och där är vi nu. Vi är mycket glada att Mikkel med sitt team har lyckats hitta några luckor i sin kalender för att hjälpa klubben i denna situation vi befinner oss i. Hur många matcher det kommer att bli får vi se under resans gång men premiären kommer bli på tisdag mot Rospiggarna,”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Jag känner dem flesta förarna i Västerviks lag och jag är glad att vi lyckades att hitta några luckor i kalendern för att hjälpa laget i den situation de är i. Morgan och jag kommer att ha en kontinuerlig kontakt för att se hur många tävlingar jag har chans att delta i men jag ser verkligen fram emot att tävla i Bauhausligan igen. Sedan ska det bli extra roligt att få kampera med Tai som jag är god vän med. Vi ses på tisdag”, säger Mikkel Michelsen.

Mikkel Michelsen får ett ingångssnitt på 2,097.

Välkommen till Västervik Speedway!