• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Pressrelease

22 oktober 2019 14:00

Peter Ljung lämnar Västervik!


Peter har valt att inte förnya sitt avtal med Västervik Speedway 2020.

Vi vill tacka för allt han har gjort för klubben både på och utanför banan under alla säsonger i Västervik och önskar honom stort lycka till med sina nya utmaningar.

"Jag har gjort allt i min makt för att behålla Peter i klubben. Vi är goda vänner sedan många år tillbaka men jag får acceptera beslutet då han har många parametrar att väga in när han ska ta sitt beslut och välja arbetsgivare. Det är en tung förlust att tappa Peter efter det han presterat för Västervik men vi måste gå vidare för att lösa problemet och inom kort kommer vi att presentera en ersättare om allt går i lås. Självklart är jag besviken och ledsen men man vet också utav erfarenhet att man inte kan ta något för givet", säger sportchefen Morgan Andersson.

"Det är med sorg och tunga steg jag lämnar klubben och människorna som betytt så mycket för oss i så många år. Vi har alltid trivts kanon med allt i och omkring klubben Västervik Speedway. Anledningen till att jag säger vi är för att den VI-känsla Västervik gett både mig och min familj är behjärtansvärd på alla tänkbara sätt! Jag har under 10 års tid lagt både hjärta och själ på banan för mitt lag och min klubb och det hoppas jag att jag har bevisat!

Allt har sin tid och nu har vi tagit beslutet att göra en förändring. För att fortsatt utveckling och motivation ska fortlöpa har vi kommit fram till att en förändring är ett måste och vi kommer tyvärr därför att lämna Västervik Speedway för den här gången.

Vi vill rikta ett stort hjärtligt tack till alla i och omkring klubben! Givetvis också all härlig publik runt Hejla Arena som gjort detta till en fantastisk upplevelse och tid, hjärtligt tack! Jag önskar all lycka och välgång till såväl lag som supportrar i Västervik!

I hate goodbyes ❤️" säger Peter Ljung.