• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

PRESSRELEASE

29 september 2022 12:00
TRUPPEN 2023

3-FALDIG VÄRLDSMÄSTARE KLAR FÖR VÄSTERVIK!


Idag har vi glädjen att presentera den första föraren till 2023 års säsong och det är ingen mindre än 32-åriga Tai Woffinden. Han har inte gjort någon hel säsong i Bauhausligan sedan 2019 men har nu bestämt sig för att göra förändringar i sin tävlingskalender till nästa år. Tai kommer även att representera Wroclaw i den Polska Extraligan och han kommer in med ett snitt på 2,022 i Västervik Speedway.

"Är mycket tillfreds att få in Tai i laget med sin karaktär och att man även får tillgång till en av världens bästa lagåkare. Vi har fört diskussioner under tidigare år men tyvärr inte kommit till avslut så det var självklart positivt när Tai deklarerade att han var redo för Sverige igen. Med all rutin som Tai skaffat sig genom alla år i världseliten så är jag övertygad om att han kan få övriga förare att lyfta sig.

Jag ser väldigt mycket fram emot att få chansen att jobba med Tai då jag vet vilka kvalitéer han besitter både på och utanför banan", säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag är mycket glad att vara tillbaka i Sverige nästa år och ser verkligen fram emot att göra en full säsong i Bauhausligan. Jag och Morgan har diskuterat den svenska ligan och Västervik under de senaste åren så när jag bestämde mig för att utöka min tävlingskalender inför 2023 så var Västervik mitt första val.

Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Morgan och klubben i vår jakt att utmana om SM-guldet”, säger Tai Woffinden.

Västervik Speedway 2023

Tai Woffinden 2,022