• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Morgan Andersson förlänger som lagledare och sportchef

6 oktober 2023 12:00
Lagbygget 2024


Inför den allsvenska säsongen 2016 återvände Morgan Andersson som lagledare och sportchef till Västervik Speedway. Efter att ha tagit hem Allsvenskan två år i följd var Västervik 2018 tillbaka i svensk speedways finrum – Elitserien. Sedan dess har Morgan Andersson successivt förvandlat Västervik Speedway till ett stabilt topplag i Bauhausligan. Redan under den första säsongen tillbaka i högstaligan tog Andersson laget till SM- semifinal, och sedan dess har prisskåpet fyllts på med ett SM-brons och ett SM-silver. 2023 blev klubbens mest framgångsrika säsong sedan 2007 med såväl SM-final som seger i publikligan. Nu står det klart att Morgan Andersson förlänger avtalet med Västervik Speedway över de kommande tre säsongerna.

  • Vi försöker hela tiden att förbättra oss, och det är vad som gör arbetet i den här föreningen så roligt. Vi i klubben är som en stor familj och jobbar hela tiden stenhårt för att utveckla både speedwayen, upplevelsen, arenan och allt runt omkring. En av anledningarna till att jag förlängde är att jag vill ge ett SM-guld till våra lojala samarbetspartners, supportrar och funktionärer. Vi strävar efter att bli bäst i Sverige, både på banan och med allt runtomkring, säger Morgan Andersson. Förutom att leda klubbens representationslag har Morgan Andersson under senaste åren stått för ett imponerande arbete med att utveckla såväl Hejla Arena som klubben i stort.
  • Sedan Västervik Speedway återigen tog klivet upp i högsta ligan har man på ett imponerande och målmedvetet sätt byggt upp klubben och dess ekonomi. I den resan har Morgan varit en viktig spelare både på och utanför banan. Vi ska nu fortsätta det arbetet och då känns det extra bra att vi kan göra det tillsammans med Morgan. 2023 var ett bra år på många sätt men vi är inte klara här. Med Morgan i spetsen har vi väldigt bra förutsättningar framåt och jag är övertygad om att vi har några riktigt roliga år framför oss, säger Niclas Wallander, ordförande i Västervik Speedway.

Foto: Hampus Norrström