• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

PRESSRELEASE

4 april 2022 12:00
TRUPPEN 2022

Klart med ersättare för Viktor Kulakov.


Det blir den 37-åriga dansken Kenneth Bjerre som ersätter Viktor Kulakov.

Kenneth representerade inte någon klubb i Bauhausligan under 2021 men har många års erfarenhet av de svenska banorna sedan tidigare. Han kommer i år även att köra för Bydgoszcz i den Polska 2-ligan och Grindsted i Danmark.

”Då det Internationella Förbundet FIM beslutade att inte utfärda några internationella licenser till de ryska förarna började vi givetvis att sondera den lilla marknad av förare som finns tillgänglig. När vi kontaktade Kenneth så var intresset lite svalt då han inte hade planerat någon körning i Bauhausligan. Men allt eftersom diskussionen fortsatte så hittade vi ett upplägg som båda parter kunde acceptera. Kenneth kommer inte att vara tillgänglig till alla matcher under grundserien eftersom han inte vet vilka matchdagar hans polska klubb får då den ligan kör matcher lördag-måndag i varje omgång. Men till ett eventuellt slutspel ser han redan nu att det inte ska vara några problem. Med Kenneth i truppen får vi in en personlighet som kommer passa bra in i gruppen och en förare med rutin och mycket hög potential.”säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Det känns mycket bra att vi kunde hitta en lösning och jag ser fram emot att representera Västervik då jag känner många av förarna väl. Jag ska göra mitt yttersta för att hjälpa laget till en framgångsrik säsong och det är en extra sporre då klubben har 100-årsjubileum ”säger Kenneth Bjerre.

Ingångsnitt: 1,647

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022