• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Anton Karlsson förlänger med Västervik Speedway

7 oktober 2023 12:00
Lagbygget 2024


Hemmasonen och publikfavoriten Anton Karlsson förlänger sitt kontrakt med Västervik Speedway. 23-åringen, med Västervik Speedway som moderklubb, har varit med på hela resan sedan återkomsten till högstaligan. Under det gånga året stod Anton för karriärens kanske bästa säsong och var en viktig kugge i det lag som bärgade hem SM-silvret. I juli var han även en av förarna som körde hem ett EM-brons för Sveriges U23-landslag.

  • Jag känner en stor stolthet och tacksamhet över att få chansen att fortsätta representera min moderklubb. Det är väldigt speciellt för mig att få köra inför klubbens supportrar och jag är väldigt glad för att Västervik ger mig den möjligheten. Jag har utvecklats ytterligare i år, men är inte nöjd för det. Tillsammans med mitt team och mina sponsorer kommer vi under vintern att jobba hårt för att fortsätta utvecklas och nå framgångar med Västervik. Vi ses på Hejla Arena i vår, säger Anton Karlsson. I Bauhausligan körde Anton Karlsson till sig ett snitt på 1.100 inklusive bonus – vilket betyder att hans ingångssnitt till säsongen 2024 blir 0.500. Sportchef Morgan Andersson är givetvis nöjd över att klubbens egna produkt är klar för en fortsättning.
  • Det känns mycket bra att fortsätta samarbetet med Anton och det var aldrig några tveksamheter från vår sida. Han utvecklas hela tiden i rätt riktning och årets säsong är den bästa så här långt i karriären. Han omger sig med ett professionellt team och det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling 2024 då jag är övertygad om att vi inte har sett det bästa från Anton ännu, säger Morgan Andersson. Truppen 2024 Anton Karlsson – 0.500

Foto: Hampus Norrström