• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Individuella SM final

29 januari 2024 17:37

Den 28 maj avgörs årets individuella SM-final på Hejla Arena i Västervik. I potten ligger inte enbart mästartiteln – utan även ett wild card till Målillas Grand Prix.


Precis som förra året kommer vinnaren av SM-finalen att tilldelas ett wild card till GP-tävlingen i Målilla 15 juni. En ingrediens som bara kommer höja spänningen på Hejla Arena tror Mikael Karlsson, sportansvarig på Svemo Track Racing.

  • Att bli svensk mästare är en stor ära, men att även ha chansen att köra till sig ett wild card till Målilla gör att den här kvällen kommer bli något alldeles extra. Det var häftigt att se Fredrik Lindgren ta ett VM-silver och göra sin bästa GP-säsong någonsin i fjol. Men det kommer även bli riktigt spännande att se ytterligare en svensk i Målilla. Den som tar platsen får en gyllene möjlighet att visa upp sig i GP-sammanhang, säger Mikael Karlsson. Skulle Fredrik Lindgren vinna SM-finalen går friplatsen till silvermedaljören, vilket blev fallet i fjol då Jacob Thorssell slutade tvåa och tog hem GP-biljetten. Väl på Skrotfrag Arena blev det så småningom sex inkörda poäng inför närmare 9 000 åskådare för Throssell. Vem som tar hem SM-guldet i år, och biljetten till Målilla, avgörs alltså på Hejla Arena 28 maj. Vi ses väl på finalen?