• Huvudpartners

Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

PRESSRELEASE

7 november 2022 12:00
TRUPPEN 2023

Gleb Chugunov förlänger med Västervik Speedway!


Idag har vi glädjen att presentera 23-årige Gleb Chugunov som väljer att förlänga avtalet med Västervik Speedway. Gleb gjorde sin första säsong i klubben 2022 och visade direkt att han hittade runt på Hejla Arena där han hade det högsta snittet i laget på 2,353 ink bonus/per heat. Han representerade även Wroclaw i Polska Extraligan under året men väljer att göra ett klubb-byte till 2023 då han kommer köra för Grudziadz i samma liga. Gleb får ett ingångssnitt i Bauhaus-ligan nästa säsong på 1,759.

”Det känns mycket bra att fortsätta samarbetet med Gleb. Han kom in i säsongen med en härlig attityd och levererade mycket bra speciellt på hemmaplan där han många gånger var omutbar. Tyvärr var han inblandad i en otäck olycka i Polen mitt i säsongen som resulterade i att han fick göra ett uppehåll från tävlandet. Gleb hade lite problem att hitta tillbaka till sin form efter det, men vi såg vad han är kapabel till när alla bitar är på plats”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Hej allihopa! Varför ville jag hela tiden stanna i Västervik Speedway? Suverän bana, bra lag och sammanhållning, bra personer i klubben och en härlig atmosfär. Det är allt en förare önskar i ett lag för att få den inspiration som man behöver för att prestera på topp. Det är anledningen till att jag 2023 kommer representera Västervik Speedway och det är jag mycket tacksam för. Vi ses nästa säsong”säger Gleb Chugunov.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023